dåligt inlägg:P

trevlig dag i skolan idag tycker jag:D

hade femkamp och herregud irländsk julafton :P billigfylla de hahaha





nu ska jag försöka att tvätta ur silverschampot jag har i om hopp att de ska bli blondt:D pussy
Publicerat: 2010-04-29 @ 23:09:38


älskar dej Jennifer<3

jag kan inte för mitt liv förstå det här med jennifer. hon vet alltid precis vad jag känner och kan sätta ord på mina känslor innan jag ens öppnat munnen själv. och jag känner likadant när det gäller henne. vi kan sitta framför en varsin datorskärm, hon i svanskog och jag i åmål, och ändå kan jag känna vad hon känner innan hon ens sagt något.

och det här också: vi är nästan precis likadana!  vi tycks hela tiden råka ut för nästan exakt samma livsöden. ibland samtidigt. alla kommenterar och tar fel på oss!

och jag vet att sånt kan bero på underliga sammanträffanden och inte alls behöver ha med övernaturliga band att göra. men let’s face it. jag har aldrig haft en vän som ser igenom mig på samma sätt som hon gör. som förstår mig, in i minsta detalj. vi behöver aldrig förklara något för varann. när vi träffas sitter vi ibland tysta, långa stunder. det behövs inga ord. de är totalt överflödiga. vi vet ju.

jag har alltid tyckt att folk som pratar om stjärnsyskon bara svamlar. men hon är ju min stjärnsyster. det finns inget annat. we’re written in the stars eller nåt annat klyschigt. klyschor är inte så jävla klyschiga när de är helt och hållet sanningsenliga. eller hur?


Publicerat: 2010-04-28 @ 16:01:07


vård!!!!:P

sådär nu var man hemma IGEN!!! :( så jävla jobbigt att vara i skolan bland allt folk och bara förstöra genom att skrika HÅLL KÄFTEN!! eftersom att jag kan bli lite grinig när jag har ont i huvudet ..



känner att min kropp inte pallar så mycket mer nu .. massage hade inte suttit fel .. sola så jag får koppla av där lite ! de bästa jag vet :) och sen skulle de ju faktist inte vara fel med en dusch :P haha duschen är nog de lättaste juust nu !


på måndag ska jag nog slinga håret ihopp om ett blondt hår :P haha dett ÄR  inte lätt någonstans ! usch och fyy !!! får nog köpa näringspiller till håret hhaha..



jaja nu ska jag iaf försöka plugga lite och hoppas på att något blir färdigt och inlämnat :)


 hah jag var mitt uppe i någpt ord där sååå :P men tänk på håret :P så långt skulle jag vilja ha igen och blondt:D







puss puss


Publicerat: 2010-04-28 @ 12:03:45


Vilken helg :)

Nu sitter jag här med jennifer och sandra. Måste komma på något att ha föredrag om men om vad ? Men ah hände mycket i helgen men det var ju meningen att va en lugn helg vilket det inte blev . Rolig dag men misslyckad hemfärd men dit vägen och när vi va där var med de bästa :) alltså anton som körde , danne jocke wedin anderberg jag sen kom jennifer min baby :) <3 Ne nu ska jag äta puss puss
Publicerat: 2010-04-26 @ 11:44:07


Glad nyhet :)

Fan vad gött alexander (lisa)! Du är en riktig kämpe ! Fortsätt så här nu steg för steg så kommer det bli bra igen :) . Jaja just för tillfälle så sitter jag hos nytomt med han och pontus och försöker förstå mig på filmen avatar men det blir nog bra :) Puss /j
Publicerat: 2010-04-22 @ 20:22:25


förvirrad!

usch ! dessa dagar är inge för mig .. eller ja har varit sådan hela veckan .. känt mig helt förvirrad och bara känns som jag går runt som en zombie och bara är .. är inte med för fem öre och bara kan sätta mej ner och grina ! inte helt okej! varit mycket att tänka på det senaste .. bläää bläää



får hoppas andreas tar med mej ut sen och träffa jennifer .. känner att jag behöver prata lite med henne .. hon är ju som en tvillingsjäl!! älskar henne :) till helgen blir det ut hoppas jag!! måste komma ut och ha roligt och tänka bort allt annat !



hoppas på det bästa och att alexander vaknar upp ur koman idag!! kom igen du är stark du klarar detta!!! och sidsel att allt kommer återställa sig !! ni är starka båda två!!! kom igen jag tror på er!









sluta lek med mej!!



puss//jeanette
Publicerat: 2010-04-21 @ 12:50:26


student/avslutningsklänningar





hittade jätte söta klänningar på någons blogg kommer inte ihåg vems .. men skulle faktist kunna tänka mig någon av de :P fast tror jag vill vara lite mer färgglad :P hehe det märks



desssa klänningar finns på nelly.com och alla är under 500 kr
Publicerat: 2010-04-20 @ 12:56:45


bilolycka:(

usch vad de hänt många grejer i helgen!!

och det är många tankar som sprider sig i allas huvud!

tänker på er fyra i bilen!

kom igen alexander och sidsel ni klarar detta! kämpa på !!

puss<3

Publicerat: 2010-04-19 @ 10:27:44


Fränt :)

Haha ska testa och skriva ett inlägg på mobileo ! Fränt har inte kunna det förut :p efter jag vet ;-) men nu sitter jag i maten iallafall och de är pytt i panna :) hallå pussss/J
Publicerat: 2010-04-16 @ 10:43:44


i morron fyller jag år :)

idag vakna ja faktist med världens huvudvärk!!! usch fy faan .. hatar när jag fr migrän liknande huvudvärk.

blev bättre efter lite mer sömn! Efter att jag sovit så blev jag väckt av mamma och Nellie så himla söt unge!!!och när jag kommer upp för att äta så har hon med lillasyster maya :) bara några veckor och sååå söt! massa svarthår på huvudet eller ja de har ju Nellie och Thilde också .. naaaaw vill med ha en sån söt bäbis :)

jaja vid två tiden så drog jag ner till um med jennifer och följde med till skolan och hämtade svenskan så mamma kan hjälpa mig med den.. sen åkte jag hem och fick besök av min granne Carro vi gick ner till stan och käka glass och prata lite sen så köpte vi slingor till mig oxå eftersom att jag ska bli blond igen:D så himla jobbigt att färga min ljusa utväxt hela tiden så får bli blond och min vanliga hårfärg:D sen när det blev lite kallt ute gick vi hem till mig och åt popcorn och saft samtidigt som vi prata och kolla på tv :D








trött på att vara den andra personen!



puss/J
Publicerat: 2010-04-14 @ 22:36:05


13 april 2010

blir så irriterad!!!varför får inte jag också vara som alla andra ?? dyselxi är något jobbigare än vad man kan tro att de är ..


jaja idag har det varit soligt :D låg ute och sola på skolan så mycket som möjligt guuud vad gött !!
nu på eftermiddagen/kvällinga va jag challe och mamma till säffle och hämtade mina skor hos natalie , JAG KÖRDE :D hahah herregud lycka till om jag ska få körkort!! krävs mycket träning

 

men nu ska jag fortsätta att hitta fakta om arbetarrörelsen förr i tiden :) pusssy

Publicerat: 2010-04-13 @ 22:16:27


12 APRIL 2010

ja nu har första skoldagen varit . gick väl rätt bra förutom att ja mådde skit illa sista lektionen:S
men de släppte faktist när jag väl kom hem ..

i skolan har jag och jennifer varit lite ute i solen :) vi passade på så mycket vi kunde . NU ÄR DET VÅR tack gode gud!
lite kallt i vinden är det än men det funkar :)

hade data oxå och de gick ju bra började iallafall på min power point om joel kinnaman (frank wagner) får se hur det blir om M blir nöjd .. börjar bli stressigt i vissa ämnen nu tycker jag men ändå så känns det som ajg börjar ta tag i de flesta ämnena som jag slappat i . tex bilden börjar jag fråga mycket mer i nu så att jag veet vad jag ska göra istället för att bara sitta och tjöta när jag inte vet längre . bra Jeanette!.

nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 17 ÅR!:Dkänns som det är rätt tråkig ålder . kan jag inte bara bli 18 med engång ?? johhooo om jag får välja så blir de lätt så :)





nu ska jag nog se vad jag kan göra av dagen :) pussss/J
Publicerat: 2010-04-12 @ 16:55:48


11 april 2010

yes det har varit en händelserik helg tycker jag :D
i fredags så var jag i svanskog och de grillade där så jag smög med på festen :) men de verka som de gick bra för ingen sa något och alla var jätte trevliga :)

sen i gör alltså lördag blev ja med nytomt ut och tjöta för han åkte runt i åmål helt själv så tänkte han att hmm... jeanette är nog vaken , vilken tur för det var jag:)
sen så körde han mig till säffle där jag träffa natalie och gjorde iordning hennes hår , vilken snygg brutta:) kommer nog bilder därifrån också så småningom:) men kul va festen iallafall:)


idag har jag firat min älskade bror som blev hela 21 år :) så var hos honom och åt lite tårta men eftersom att jag inte gillar grädde som är i tårta så blev det kakor och dricka för mig , men det funkade utmärkt:)

nu ska jag försöka göra iordning lite beställningar plus plugga lite och har jag tur kanske pappa kommer med mat:D






såhär ser man ut i håret dagen efter :P hehe

pusspuss




Publicerat: 2010-04-11 @ 19:28:14


svanskooo

ja nu har ja sovit länge för engångsskull och jag har hunnit duscha plus sminka mig :):)

är ensam hemma oxå:( men snart kommer andreas och hämtar mig då blir det vidare till svansko för lite party kansKE?? tror det blir med rebecka och johanna m.m :9 blir nog trevligt

de blir vad man gör det till så att säga:)



jaja nu ska jag vänta på segisen !!




pussssleten fyllebild:P
Publicerat: 2010-04-09 @ 14:46:01


2010-04-08

ja idag har familjen landberg varit på travresturangen och åte :) gud så gött det var..! det rekomenderar jag verkligen

ska försöka göra klart min film analys plus göra lite beställningar och sedan lägga upp lite bilder på det här :)

meeeen funderar att tjöte hål i hövve på mamma så jag får lite plugg godis och dricka :D


mer inlägg kommer senare :)



pussss / J
Publicerat: 2010-04-08 @ 17:40:09


ångest;S

ja nu har jag ångest!!:(

jag vet inte om jag ska fortsätta med fotbollen. jag tycker ju att det är kul så ... meeen tycker det är så tråkigt att träna och allt de där när jag aldrig kommer iform eftersom att jag HELA tiden är sjuk! känns som jag aldrig kommer ikapp de andra...blir så ledsen för det är ju kul men känns som jag behöver vila lite och så kanske jag typ får tillbaka sugen sen. JAG VILL JU MÅ BRA OCH KUNNA SPELA FOTBOLL FÖR DET ÄR DE JAG LEVT PÅ FÖRUT!



tusan oxå...




pusss<3
Publicerat: 2010-04-07 @ 16:28:08


elmia 2010

säger bara herregud!!!!

va så jävla roligt att åka te elmia:P hahaha 8timmar tog det upp..

Publicerat: 2010-04-05 @ 22:20:04



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!