jobbigt!!!!

ja nu sitter jag är harnyss kollat på twilight !!! grym!! jotack jag vet.. är efterbliven men nu äntligen har jag sett den!  MÅSTE SE NÄSTA!!!

sitter och små pratar med älskling i telefon och båda är rätt trötta tror jag . jobbar och sliter fast jag har lite sämre tider än anton , tyck synd om mig !!
har även varit på badhuset med några av barna på fritids! tar hårt på en att vara där två dagar i streck :P


i morgon blir det jobba från 8:30 till 16:30 och sedan KANSKE  med challe kl 5 för hon ska tatuera sig :)  kl 6 blir det domarkurs  , SEGT JAG VET! men har ju ngt att se fram emot i alla fall!! för anton är hemma när hos mig när jag kommer hem :) hinner knappt lämna honom förens jag saknar honom enormt!!!<3


ne nu ska jag nog lägga mig och kanske slå på en film och försöka somna! ska ju arbeta i morgon och det var tydligen något viktigt arbete dom skulle sätta mig på!! bara jag har något att göra hela tiden så går timmarna genast mycket fortare!


i morgon kommer även M tillbaka till förskolan:) P och Mär nog de sötaste tvillingparet jag sett:D myyyys!!! lite kul faktist P och Mär tvillingar och L och W är tvillingar .. sen skulle en annan haft en tvilling med den dog tyvärr.. men det är fränt med så många tvillingar i klassen tycker jag! så nu är jag ännu mer sugen på tvillingar när jag blir stor :)







natti natti allesammans:)



Publicerat: 2010-01-27 @ 23:31:52


SOVA!!!

Ujujuj va trött jag är !!
va ute och små festa lite igår hos carl-anton som snart fyller 18 år.
slutade med att polisen kom för att grannarna tyckte vi hade för mycket musik :p  elakt.
så då gick jag och anton hem och myste och jag somna rätt snabbt eftersom jag inte mådde så bra.


Idag har jag varit me anton och vid fyra åkte jag och träna fotboll .. vill vara mitt gamla jag .. den som hade självförtroendet och kunde nå högre ... nu känns det som jag är sämst och inte kommer någon vart:( men pappa säger att det börjar gå bra men jag är inte sån .. jag blir arg och tappar självförtroendet när inget går och jag inte är bäst från början..

Nej nu ska jag kolla film och bädda ner mig i sängen för att orka med våran APU i morron ..
ska vara på grottan/villan en förskola och fritids i fyra veckor.. hur ska jag orka?? hmm.. jorå de kommer allt gå bra :) men kommer nog sakna skolan endel:P

Ska försöka få klart alla mina rester som är i skolan och skicka in . så gött när allt är klart!! kommer känna en otrolig lättnad! 


 gonatt

                                                             puss puss /J
Publicerat: 2010-01-25 @ 00:02:13


2010-01-19

dagen har varit bra idag :) sov hos Anton inatt :D han är sååå mysig!!

skolan har varit rätt lugn. sov morgon till 10.20 , efterdet blev det "gympa" hade teori ist . snabbt till maten och sedan matten. efter matten bar det av till aulan där en man utan armar och ben hade föreläsning ... och kan man tänka sig hur han klarar sig :O men det är ju viljan!!! tyvärr saknas den hos många.


nä nu ska jag nog försöka bygga upp bordet . efter det ä det bara en massa saker som ska upp på väggarna , men jag ska bo in mig först så ja vet vart allt ska hänga.


mys med anton ikväll också :) gilla=)



                                                                       pusspuss

                                                                                   /Landberg

Publicerat: 2010-01-19 @ 17:53:24


2010-01-18

nu sitter jag på datan . är inte på så bra humör!!:@
Anton börja i klassen idag men de ska nog gå bra.


igår var jag på fotbollsträning i 1,5 timma och sedan efter körde jag en timma med zumba!! fy fan vad kul de var!! ngt man borde testa på!:D lite dyrt är det men gudars vad sköjj!

nä nu ska jag fortsätta sitta här och sura!! INTE MIN DAG IDAG!!!


Är så trött på dej!!


pusspuss
Publicerat: 2010-01-18 @ 10:21:41


2010-01-13

nu har jag precis ätit . gött med mat i magen
har världens träningsverk! kan knappt stå , låren ömmar både fram och bak .. bläää! men men.


anton ska även flytta hem .. han ska gå i min klass:D höhö
men strax är det ut på praktik i fyra veckor, ska vara på grottan/villans förskola och fritids . ska bli kul eftersom att jag också gick där . men de va ett tag sedan . så kul kul:)

tränade ju även igår .. gick väl rätt bra .. inte samma som förr men man måste ju börja någonstans för att komma uppåt .

nä nu ska jag försöka städa lite i mitt rum så att mamma kan försöka tapetsera färdigt .
troligtvis karlstad i morgon och köpa möbler ! gilla!!

ne nu ska jag dra mej ..


                                                               natti natti /J

Publicerat: 2010-01-13 @ 21:52:33


2010-01-10

jahopp .. då har ÄÄÄÄnton åkt tillbaka till mora .. tråkigt :( '
men skå åka upp till helgen med hans mamma och lillsyrra:) LÄNGTAR!!

nu ska jag nog faktist ta mej en dusch eftersom att jag solade förut och det betyder ju att man luktar solarie och svett :P blää... :P efter duschen blire myskläder på och lite plugg sedan sängen för i morgon är det skola!
saknar mina underbaringar i skolan.. ska bli kul:D får inte glömma gympa kläderna heller så att jag blir godkänd i idrott .. ska nog även sluta fotbollsgymnasiumet .. eftersom att jag inte trivs .. joklart det är jätte kul NÄR MAN KAN!! men jag som inte alls är bra på fotboll är det inte så kul. mycket teknik och jag är inte den tekniska typen .. men då vet jag ju faktist :) har provat på det iaf ..

ne nu ska jag dejta duschen:)



puss puss !
Publicerat: 2010-01-10 @ 20:58:32


plugg..

sitter nu här och pluggar!! tro det eller ej .
små tittar lite på Glee oxå .


anton har åkt hem till säffle nu :( ska sova ensam i natt,, bläää....
men han kommer i morgon igen:D dock ska jag servera på vikenborg oxå. men jag ska hinna med allt var det tänkt:D

på söndag åker anton till mora igen!! och jag längtar redan tills han kommer hem igen!

har vart väldigt onyttig detta lovet ... pizza och donken var å varannan dag .. fy!!
inga bra vanor har även lagt mej sent och gått upp sent .. heller inte bra!! kommer få en chock när jag börjar skolan!!! men är rätt pepp faktist!!!

ne nu ska jag plugga och kolla vidare på Glee :D

puss puss
Publicerat: 2010-01-07 @ 21:13:54


vaken:P

nu har jag faktist tänk agtt städa haha :P gud vad sent jag kommer på allt .
anton ligger i sängen och kollar på film:)
funderar på att duscha och sedan ta natten .. men kommer väl inte somna ändå.
måste plugga innan skolan börjar också , ligger ju lite efter :S men ta tag i kragen så ska jag klara det !
på fredag blir det att servera på rockfesten ´på vikenborg :D det är tervligt .. är väl över 300 personer iår igen :P mahaha .. kul det


natti natti
    /J

Publicerat: 2010-01-04 @ 23:51:45


ääänton

sov i säffle inatt:) blev donken i säffle igår till mat/kvällsmat :) höhö mätt som bara den blev jag iaf !! träffa lisa och fick säga hej till henne iaf som jobbade :)

gick till robert en stun doch sedan hem till anton igen :) sov bredvid honom hela natten .. eller ja . några timmar hahah sen när vi vakna så låg vi kvar i sängen tills kl var tre och jag åkte hem :( men anton kom till mig igen vad halv sju :) bjöd hem challe emma och jonas så åt hela familjen tacos och glass till efterrätt :) blev kortspel efter det . jag och anton vann . JIPPI!!! efter kortspelet blev det att slänga sig framför tv:n där det var wallander och blev så trött!! men bra var den. nu sitter jag här och är jätte pigg :) men anton den busongen är sleten och ligger redan i sängen och sover :P .. ska snart sätta på ännu en film och lägga mig bredvid och mysa :D




natti .! <3
Publicerat: 2010-01-04 @ 02:27:19


gött nytt år

dagen igår var bra=)
tog sin lilla tid att komma upp ur sängen , sen efter en stund så kom sandra:D
jag gick in i duschen och sandra satte sig och kolla runt på datan lite  . sen började vi sminka oss och göra i ordning håret på varandra:D

sen bar de av till säffle och fest hos adam:) var trevligt folk;) sen nör klockan var en halv 11 så började vi gå in mot stan då adam skulle kasta lite smällare!!! eftersom att ja alltid har tur så träffa han ju mig:P och den small mig i jackan håret och lite innanför tröjjan :P jag reagera inte så mycket mer än att de small och att jag blev rädd för det men sen glödde de ju och jag trodde det var på jennifer men det var mitt hår som hade tatt eld! så jennifer stod och slog mig i håret och jag tänkte kasta mig i snön men de gick bra:) tack jennifer!!:D
sen när vi var på stan nästan träffade vi anton och fredrik:) så gick ve te stan och vera runt lite och sen vid tolv drog vi oss till torget där som vi krama och pussades och hälsade alla gött nytt år:D

men sen ngn gång ve två så gick jag och anton hem till honom typ. eller dom gick och jag åkte bil:P så va de "efter fest" hos anton med han robin nilsson och mig själv:P höhö.


det var lite snått och gott om vad som hände igår:)











Publicerat: 2010-01-01 @ 22:45:24



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!