huvudvärk

skullen  ner till stan på jobbmöte men de blev att ja jobbade också .. verkligen grovstäda stället! så nu har ja huvudvärk för att ja druckit för lite och jobbat när de varit så varmt..synd om mig!
men nu är de att dra sig mot duschen och svalka sig lite sen till morfar som fyller år iag=)
puss
Publicerat: 2011-06-29 @ 17:09:01


Eftersom att jag inte har något bättre för...

Eftersom att jag inte har något bättre för mig så ska jag både plugga körkort och åka till karlstad och se om jag hittar en keps till anton och kläder till mig! Under denna vecka ska jag även ha rensa ut alla mina kläder och fått ut det här på Bloggen eller tradera :) har även fixat priser till en tävling jag ska ha här på Bloggen så det blir min todolist ;-) Puss

Publicerat: 2011-06-27 @ 12:27:59


grillkörv blir till kokkörv

tjenixen! skulle egentligen sovit hos anton idag eftersom att vi ska fira midsommar i morogn men ja får nöja mig med att sova med honom imorgon:)
jaja skulle gå ut och klippa gräset men ja sänkte klipparen så mycket att den dog bara ja starta den pga för mycket gräs. mina muskler var så klena att ja inte" fick upp den igen " skämt å sido;)
men men nu eftersom att ja inte ätit något på hela eftermiddagen så kokade ja fyra grillkorvar! JA MAN SKA GRILLA DE , men ja är tyvärr uppvuxen med att man kan koka dom också:)
Publicerat: 2011-06-24 @ 00:20:05


lång natt!:)

funderar på att dygna idag få ordning på allt i rummet och sedan dra till älskling i morgon.. försökte mig på att göra några namnsmycken men de gick år skogen fy fan .. blir dyrt detta:(
aja ha en trevlig natt på er:)
Publicerat: 2011-06-23 @ 01:09:25


svar till anonym!:)

Postat av:anonym
säffle(hålan där de mesta händer inom våldtäkter och otrohetaffärer och de största skitsnacket flödar)
Vad gör du i Säffle? Då är du ju dummare än du ser ut om du skriver att det är så dåligt men ändå åker dit.
SVAR: ja jag är nog dummare än vad jag ser ut men just för att min pojkvän bor i säffle vilket du säkert vet vem du nu än är,  så därför får jag åka dit! OKEJ! säffle är väl inte sämst jämt den har ju sina bra sidor också men är så jävla trött på vissa människor som inte vet skillnaden mellan vad man får göra och inte göra och vad som är mitt och ditt.. tyvärr...men svaret på din fråga jag är i säffle just för att Anton bor där. Hade inte anton bott i säffle hade ja inte varit där:)
Publicerat: 2011-06-23 @ 01:05:32


god morgon/förmiddag/middag

sitter i antons säng och läser lite bloggar medans han är borta och jobbar:)rätt skönt sommarlov man får ändå;) iallafall så skulle de inte sitta fel med lite sol nu så får väl gå och fejk sola lite:)
ikväll blir de fotboll som gäller:)
puss puss
Publicerat: 2011-06-22 @ 13:35:03


säffle/åmål kväver en!

blev ingen karlstad för min del .. men nu är jag här i säffle iallafall ..(hålan där de mesta händer inom våldtäkter och otrohetaffärer och de största skitsnacket flödar) dom delar de nog faktist med åmål fast säffle är snäppet värre
men men vad gör man inte för att få träffa sin pojkvän.. jaja han ska upp tidigt imorn så han ligger och sussar så gott här bredvid ! önskar jag också kan sova men men får försöka nu
puss:)
Publicerat: 2011-06-22 @ 01:25:57


vidare till karlstadAnton♥ja som ni ser där uppe ska ja snart dra till karlstad med grabbarna (Anton och Robin N) så antar att ja borde göra mig klar för man vet aldrig när de kommer och hämtar mig...


ps. blir nog kanske lite grejer på tradera eftersom att ja knappt använder någotplus ska organisera om i  min walk in clothes .


pusss/J
Publicerat: 2011-06-21 @ 14:13:53


gymgaraget.se levererar

Om du önskar den häftigaste bruna färgen som är möjlig. Detta är en verkligt effektiv produkt för solning i solarium såväl som utomhus. Den innehåller Caroten, E-vitamin och högkvalitativ Olivolja för optimal solningseffekt. Sololjan gör dig mycket snabbare brun och medverkar till att din hud behåller sin smidighet. E-vitamin har en hudpreparerande effekt genom att det tar hand om giftiga ämnen i huden, sk fria radikaler.
Publicerat: 2011-06-14 @ 22:56:30


SMS-inlägg

dsc01004 (MMS)

Publicerat: 2011-06-08 @ 17:23:52


soligt=)

de är fint väder ute , man ska ju inte klaga men ja håller mig inne för ja vill verkligen inte bränna mig inför bröllopet i morgon:P så de blir väl att göra nödvändiga saker istället:)typ städa och fixa inför i morgon:)
Publicerat: 2011-06-03 @ 15:27:52RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!