Min dröm

Nu har jag sagt upp lägenheten så igår lämnade jag tillbaka nycklarna.
Eftersom att jag nu vet va jag vill höra med "ungdomsåren" så har jag flyttat hem för att spara så mycket pengar som möjligt !
Jag tror även att dessa månader i lägenheten gjorde att jag kunde hitta mig själv och även få mig att hitta vad jag vill göra .
Mina drömmar är att åka till USA England Paris och solsemester med mina bästa vänner ! :) big love <3

Här har ni i varje fall en liten bild från ett hörn i mitt rum

Publicerat: 2012-11-30 @ 16:51:15


Nu har jag bestämt mig =)

NU har jag bestämt mig .
jag kommer att säga upp mina pyttelilla lägenhet för att flytta hem till åmål igen och bosätta mig hos mamma och pappa.
 
anledningen till att jag flyttar hem är att jag har kommit på vad jag vill göra med mitt liv just nu , jag vill spara alla pengar jag får in och åka till USA och träffa släkt och besöka olika stater med en vän eller flera!:D
 
Just nu känns de som de enda rätta , för flytta till en lägenhet kan jag göra senare i livet när jag har pojkvän så jag slipper bo själv:D
 
Publicerat: 2012-11-12 @ 01:48:33


Beslutsångest ...

Ligger här hemma i lägenheten och tänker och tänker .. Hur ska jag göra ?
Flytta hem till mamma och pappa medans jag kan och spara alla pengar och åka på en långresa till USA eller bo kvar i lägenheten och inte ha den möjligheten..

Jag menar att spara dessa pengar och leva mitt tonårs liv utan att tänkande hyra och el vore underbart och bara få komma ut och upptäcka världen.

Tror jag har bestämt mig . Nu ska jag köra stenhårt på att klara körkortet sen blir det att dra hem till Åmål och spara alla mina pengar . Kanske hittar man sig själv och va man vill göra med livet :)Puss&kram

Publicerat: 2012-11-06 @ 03:36:24


4:de november

Hallå i stugan!
Det är redan den 4:de november och mamma och pappa har redan varit borta en vecka, saknar dom som den lilla familjegris jag är !;)


Idag gör jag min sista dag på köpcentret för denna helgen. Skulle göra allt för att få en heltid och bara se schemat fyllas på och pengarna rulla in. Någonting kanske det händer och då blir de en stor lycka :)

Idag blev jag även faster för andra gången , denna gången till en underbar liten prins !:)

Nä nu ska jag städa i butiken

Puss&kram

Publicerat: 2012-11-04 @ 17:35:05RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!